Musiikkiesitykset lapsille

ShowCats – lastenmusiikkiorkesteri

ShowCats koostuu neljästä Kymenlaaksolaisesta muusikosta. Orkesterin voi tilata esiintymään erilaisiin lastentapahtumiin ja festivaaleille. Keikkaohjelmisto koostuu Satu Liikkasen säveltämistä lastenlauluista ja uudelleen sovitetuista lastenlaulujen klassikoista. Muusikoiden ammattitaitoinen ote ja vauhdikas, monipuolinen ohjelmisto tempaavat yleisön mukaansa satumaailmaan. Konsertin kesto 45 - 60 minuuttia tapahtumasta riippuen.
ShowCats - lastenmusiikkiorkesterin kokoonpano: Satu Liikkanen (laulu, balafon ja huilu), Seija Kiiveri (harmonikka ja koskettimet), Maisa Kupias (basso), Harri Heininen (lyömäsoittimet)
Pyydä tarjous esiintymisestä.

Satu- ja laululipas
– Merirosvoaiheinen lastenkonsertti

Hiio-hoi, nyt merirosvokonsertin laulut soi! Lähdetään merirosvolaivalle etsimään satujen saarta ja uusia laulujen aiheita. Mitähän aarteita laululippaasta oikein mahtaa seikkailun jälkeen löytyä?
Tässä lastenkonsertissa yhdistyvät satu, laulut ja leikit. Kaikki pääsevät mukaan ajamaan peikkoautolla ja korjaamaan merirosvojen rikkinäisiä soittimia. Lastenkonsertin laulut ovat pääosin Satu Liikkasen omaa käsialaa, mutta mukana myös tuttuja perinteisiä lastenlauluja uudelleen sovitettuna.
Tuomme mukanamme äänentoiston ja valaistuksen. Kesto n. 40 min. Sopii päiväkoti- ja esikouluikäisille.
Pyydä tarjous esiintymisestä.